Jdi na obsah Jdi na menu
 

Kryolipolýza

 

Cryo JETT je díky spojení kryo-elektroforézy a metody Thermocryolipide nejefektivnější a nejšetrnější  technologie v redukci podkožního tuku, liftingu poprsí a ošetření pleti na trhu. Díky hloubkovému působení a cílenému ošetření dosahuje lepších výsledků než jiné, dosud užívané technologie. Jedná se o přístroj, který umožňuje jak neinvazivní lipolýzu zmražením tukových buněk, ale také ošetření a omlazení pleti v obličeji.

 

Cryo JETT – kryoelektroforéza – je nejflexibilnější metoda v ošetřování pleti. Kryoelektroforéza je neinvazivní metoda. Aktivní složky jsou do vrstev pokožky přiváděny  pomocí pulsujícího proudu. Díky této metodě je do hlubších vrstev kůže dopraveno  80%-90% účinných látek.

Úspěšně se používá při ošetření vrásek, akné, nepravidelné pigmentace, růžovky ( kožní choroba ) a citlivé pleti, celulitidy, strií, tukových polštářků, povislé kůže a dehydrované pokožky.

Metoda Thermocryolipide

Rychle se vyvíjející estetická medicína hledá nové způsoby korekce postavy s ohledem na účinnost, šetrnost k lidskému tělu a rychlost působení. Podstatou mnoha lipolytických metod je destrukce tukových buněk.

 

Tuková buňka je citlivější na změny teplot než jiné tkáně v lidském těle. Z tohoto důvodu je minimální teplota 0 – 4°C  během metody Thermocryolipide zcela dostačující. Při použití těchto teplot je zároveň zajištěno, že ostatní tkáně, obklopující tukové buňky jsou před  procesem ochlazení chráněny, takže nedochází k jejich poškození.

 

Je to doposud nejúčinnější bezbolestná lipolýza, podložena klinickými studiemi.

Klinické studie prokázaly, že proces řízeného odumírání tukových buněk je postupný a bezpečný. Nezvyšuje hladiny cholesterolu a triglyceridů . Při jediné aplikaci dochází k úbytku mezi 25-30% tukových buněk a to u každého jedince, přičemž výsledek je jednoznačně a prokazatelně viditelný již po jednom až dvou měsících a hlavně je trvalý.

Výsledky metody Thermocryolipide jsou srovnatelné s běžnou liposukcí.

 

 

 Možnosti využití Cryo JETThlav

Kryoelektroforéza a Thermocryolipide může být použita jako alternativa některých invazivních metod jako např. lifting poprsí mezoterapie, liposukce a mikrodermabraze.

 

Nejčastější využití Cryo JETT:

 

- bez- injekční mezoterapie

- lifting poprsí

- obličejový a tělový lifting

- redukce tukové vrstvy

- modelace postavy

- po- laserová péče ( Fraxel, MTS, IPL)

- tonizace a zlepšení textury pleti

- ošetření pleti s vitaminem C

- ošetření pokožky

Thermoelektroforéza – lifting dekoltu a poprsí

 Dochází  k okamžité aktivaci pojivových tkání a následnému vypnutí pokožky a odstranění toxinů.

Ty pak mohou proniknout až do hloubky 5 cm pod kůži. Ošetření je pro klienta velice příjemné a nebolestivé. Ošetření trvá cca 15-30 minut, záleží na rozsahu ošetřované plochy.

Dochází také k aktivaci pojivových tkání a následnému vypnutí pokožky a odstranění toxinů

 

Použití Cryo JETT při Thermocryolipide:

Funkčnost unikátního přístroje je postavena na základě spuštění procesu přirozeného odumírání tukových buněk působením vysoce precizní technologie, při které se cíleně zmrazí tukové buňky skrz povrch pokožky, aniž by se poškodila okolní tkáň.

Přístroj se dokáže velmi efektivně zaměřit například na tukové polštářky na břiše a bocích a je výraznou a účinnou alternativou k chirurgickému zákroku.


První výsledky jsou viditelné za 2-4 měsíce po proceduře. K postupnému úbytku tukových buněk může docházet až 6 měsíců.

Již po prvním proceduře se množství podkožního tuku sníží o 22%, pak efekt narůstá v průběhu několika měsíců.

 1932777_354446984693896_1344614836_o.jpgKombinace Cryo jettu a  Catapult Bodystylingu

 

 

 

   

 

   

Výhody  Cryo JETT: 

 

-          ošetření je nechirurgické

-          bezbolestné

-          neporušuje integritu kůže ( žádné modřiny a otoky)

-          nulová doba rekonvalescence

-          klient se ihned po proceduře může vrátit ke svému běžnému a profesnímu a společenskému životu

-          ošetření nevyžaduje žádná omezení ve cvičení a užívání léků

-          Samotné ošetření  bývá klienty velmi dobře snášeno. Doba ošetření trvá 60 minut., záleží na rozsahu ošetření. Klienti si většinou během procedury čtou, telefonují, pracují s notebookem nebo odpočívají.
Použití Cryo JETT při  kryo-elektroforéze :

Kryoelektroforéza 

je neinvazivní metoda. Aktivní složky jsou do vrstev pokožky přiváděny  pomocí pulsujícího proudu. Díky této metodě je do hlubších vrstev kůže dopraveno  80%-90% účinných látek.

   
 

 

   

Kontraindikace

-  těhotenství a kojení

-  epilepsie

-  nádorová onemocnění

-  srdeční a ledvinové choroby

-  diabetes

-  infekční onemocnění

-  pacienti s kardiostimulátorem

-  atopický ekzém

-  problémy s tělesnou termoregulací

 

http://www.youtube.com/watch?v=3Xmq9yAFIfU

 

 

Náhledy fotografií ze složky Co vše lze :)

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Veronika - Je to i pro mě vhodné?

Dobrý den, zajímalo by mě, jestli je procedura vhodná i pro mě. Mám 23let a cca 165cm na výšku a 54kg. Spousta lidí si může myslet, že jsem už chudá, ale já bych si představovala ještě o pár cm míň přes břicho, boky a stehna. Už jsem změnila jídelníček a pár kilo shodila, ale poslední dobou se to nějak zastavilo a né víc zhubnout.

Děkuji za odpověď

Veronika

Vhodné pro každého - Re: Je to i pro mě vhodné?

Dobrý den, děkujeme za Váš dotaz . Ošetření je vhodné pro každý tip postavy a je jedno cosi myslí druzí , záleží na osobním pocitu každého jedince a přizpůsobení redukčních procedur nebo tvarovacích procedur každému jedinci na míru :D Jistě něco vymyslíme i pro Vás .Monika

Lucie - ...

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, kdybych si nechala udělat tímto přístrojem břicho, tak je možné, že uvidím výsledek rychleji, když k Vám zajdu například během týdne ještě jednou?. Myslíte si , že se ty vysledky prokažou i rychleji?A ještě mě zajímá jestli zákazník dostane nějakou slevu ,kdyby chtěl ošetření třeba dvou oblastí ,nebo více a zda se to může udělat najednou.Děkuji za odpověď.

Monika - Re: ...

Dobrý den, pokud si aplikujete kryol. na danou partii ,tak se NESMÍ aplikovat na to samé místo opakovaně dříve než za 8 týdnů. AAni by vám to neurychlilo redukci tuků na dané partiii,ale mohlo by Vám to ublížit naopak. Vprvním kole redukčním se žádné slevy neposkytují ,krom slev doporučovacích a tzn, že pokud někdo příjde na Vaše doporučení dostáváte slevu 10% za člověka,přičemž jsou slevy sčitatelné klidně. Následně při druhém kole tj. po 2 měsících kdy příjdete znovu a neháte si aplikovat druhé kolo kryo ,tak je sleva 10%.
Děkujeme za dotaz

Jarda - muži

Dobrý den.Lze tuto aplikaci použít i na muže?? A kolik míst na těle jde udělat na jedno zmrazení?Díky za odpověď :-)

Studio RELAX - Re: muži

Dobrý den,
tuto aplikaci běžně používám na muže a výsledky jsou velmi pěkné :D Při jedné aplikaci jsou na 4 místa na těle přiloženy aplikační desky. Děkuji za dotaz Monika :D

Marta - cena vs. počet ošetření

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda 990 Kč je cena za jedno ošetření Cryo Jettem nebo je v této ceně ošetření více? Je procedura nebolestivá? děkuji

Monika Šťastná - Re: cena vs. počet ošetření

Dobrý den,je to smaozřejmě cena za jedno ošetření v délce 30-60minut , dle výšky tukové vrstvy. Ošetřena jsou 4 místa. Děkujeme za dotaz

Iva - Speciální jídelníček?

Dobrý den,
je třeba dodržovat v den procedury spec. jídelní a pitný reřim?A za jakou dobu se může procedura opakovat.
Děkuji.

Monika Šťastná - Re: Speciální jídelníček?

Dobrý den , v den procedury by měla být strava odlehčená samozřejmě od tuků, tudíž nějaká lehčí strava - ne bůček:)) Co se týče pitného režimu, tak ten by se měl navýšit po aplikaci ,aby lepší byly tukové buňky odplavovány z těla ven. Opakování procedury na jedno a to samé místo se může v odstupu 60 dnů od sebe -tím se zvýší množství odbouraných tuků na jednom místě,tudíž, pokud chcete aplikovat zmrazení příklad na bříško, tak na další ošetření břicha můžete za 60 dní , ale pokud chcete pak ještě pokračovat třeba nožkama tak to můžete tak za 3-5 dní od aplikace břicha. Děkujeme zas dotaz.

Pavla - Je to možné?

Dobrý den,
je možné tímto přístrojem ublížit? Člověk čte různé komentářea viděla jsem na Primě reportáž a dost jsem začla váhat.

Monika Šťastná - Re: Je to možné?

Dobrý den ,
při neodborném použití a nedostatečné kvalifikovanosti Vás může obsluha poškodit samozřejmě. Tak jako se již stalo v něklika salonech . Bohužel musím konstatovat,že na Primě byla ukázána kryolipolýza s poškozením, ale tento přístroj u nás nevlastníme a ani podtlakový tip Kryolipolýzy, jehož nejsem zastáncem,právě pro možné poškození . U nás se používá jiná metoda a obluha se plně věnuje klientovi. Děkuji za dotaz.

Zdena Hrubá - Funguje to?

Dobrý den, máte již s příetrojem zkušenosti? A je odstranění tuků určitě trvalé? Děkuji za odpověď

Monika Šťastná - Re: Funguje to?

Dobrý den,
stroj u nás udělal již nejméně 50 ošetření, všechna vždy proběhla v přádku a výsledky jsou opravdu moc pěkné. Samozřejmě , že jsou výsledky trvalé ,jelikož odumřelá tuková tkáň nemá schopnost znovuobnovení, počet tukových buněk je nám dán po ukončení dospívání .